Cautare

559 de rezultate pentru "mladin brebeni olt" (8.02 secunde)
Spre exemplu, daca pedelistii din Olt decisesera sa-l sustina pe Boc, delegatia doljeana - formata din 39 de membri - era aproape toata de partea lui Blaga.
Acum patru ani, Frunzulica a fost ales deputat PSD in colegiul uninominal nr.7 din Olt cu 11.205 voturi.
Judetul Olt va beneficia, incepand de vineri, de serviciile unui centru modern de ingrijire si asistenta sociala, care va functiona in localitatea Soparlita.
Totodata, Ciontu a precizat ca exista patru filiale - Iasi, Botosani, Olt si Arad - care nu vor participa la Plenara Consiliului National al PPRM, dorind a se alatura noii structuri politice.
Ciontu a anuntat ca in Grupul Parlamentar Independent sunt inscrisi 14 deputati, ca urmeaza sa i se alature inca patru martea viitoare si ca are sprijinul presedintilor de filiale din Arad, Iasi, Vrancea, Botosani si Olt, al presedintilor interimari ai filialelor Bucuresti si Mures, precum si al reprezentantilor filialelor din Prahova, Constanta, Gorj, Dolj si Ilfov.
Patru ajutoare de urgenta pentru tot atâtea familii din Olt în valoare totala de 3.100 de lei au fost aprobate, luna aceasta, prin horarâre de guvern.
Patru ajutoare de urgenta pentru tot atâtea familii din Olt în valoare totala de 3.100 de lei au fost aprobate, luna aceasta, prin horarâre de guvern.
ROMVAG, Caracal (Olt) - 4.939.605 lei 6. UZINELE SODICE GOVORA (Valcea) - 114.544.894 de lei TOTAL 168.225.806 lei Ajutor de stat acordat pe baza de decizii ale Consiliului Concurentei pe scheme de societati mici si mijlocii 1.
DJ 643A - 10 kilometri, de la Velesti pana la limita cu judetul Olt. Conditii drastice Ministerul Dezvoltarii a lansat in mai licitatia "proiectarea si executia lucrarii de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene si de interes local din judetele Dolj si Gorj".
Controalele au fost efectuate de inspectorii din cadrul DRAOV si al directiilor si birourilor subordonate, verificarile vizand respectarea reglementarilor legale si vamale in vigoare de catre persoane fizice si juridice. Controalele au fost efectuate pe raza judetelor Dolj, Gorj, Olt, Valcea, Arges si Teleorman.
Lucrarile de reabilitare drum si retele la strazile Targoviste, Aliman, Piatra Olt, Campeanu Ilie si Dragomiresti abia au inceput, se vor finaliza pana la sfarsitul lui august .
In replica, parlamentarii social-democrati s-au ridicat si au parasit sala, preferand sa se opreasca pe holul central pentru a asculta un concert de colinde oferit de ansamblul de copii "Obarsia-Olt".
Senatorul PSD de Olt, Rodica Stanoiu (foto), s-a exprimat ieri la Slatina in favoarea recunoasterii initiatorilor unor proiecte legislative ale dreptului de autor, ceea ce ar impiedica preluarea ideilor de catre alti parlamentari.
Deputatul PSD de Olt, Florin Iordache, a confirmat ca a fost si el curtat de Adrian Nastase pentru a pleca la conservatori.
a locuit cu ei, intr-un teritoriu numit Turzun, o peninsula, de circa 7 kilometri patrati, inchisa aproape complet de un cot de 9 kilometri al raului Olt.
Daca inca un atac din partea PD nu ne surprinde, ne ingrijoreaza gestul", se precizeaza in comunicatul semnat de deputatul Cornel Popa, presedintele PNL Bihor. Totodata, impotriva acuzatiilor vicelui democrat s-au pronuntat si organizatiile PNL din Iasi, Olt, Bistrita-Nasaud si Suceava.
In vara anului 1996, aflandu-se la casa de la tara a mamei sale, din comuna Spineni, judetul Olt, impreuna cu fiica si cu mama ei, ea a observat ca, pe masura ce se apropia seara, o neliniste inexplicabila o cuprindea, ca si cum ar fi intuit ca avea sa se petreaca ceva rau.
De un deosebit interes spiritual, polul Coslogeni are in apropiere si manastirile RADU NEGRU si LIBERTATEA, prima infiintata in biserica veche a satului Radu Negru, stramutat din cauza repetatelor inundatii, iar ultima infiintata in vechea biserica a satului Libertatea (numit initial Bratianu), sat infiintat in 1898 de Ion Bratianu prin exproprierea citorva boieri si a improprietaririi unor familii de tarani veniti din toate colturile tarii (Ardeal, Olt, Braila, Neamt, etc.) si desfiintat de comunisti dupa cca.
Entuziasmul pe care il afisau mai-marii judetului cand au primit cele 168 de miliarde de lei de la guvern a disparut brusc ieri, la ora 12.00, atunci cand au vazut ca au de deschis numai trei plicuri, desi au trimis invitatii catre 18 firme de proiectare din judetele Dolj, Olt, Cluj, Prahova si din municipiul Bucuresti.
Consiliera democrata Corina Prica este asociat unic la AMZUCORA SRL din Craiova, unde detine parti sociale in valoare de doua milioane de lei, si asociat la SNC CAPITAN PRICA - Redea, Olt, unde are 1/3 din partile sociale.
google-analytics.com